Tarragona Jove

1a Mostra ImpulsFP en línia

El 12, 13 i 14 de maig de 2020, de 9 a 11.30 h, tindrà lloc la 1a Mostra d’ImpulsFP, un espai on descobrir el talent de l’FP i compartir experiències. És el primer esdeveniment en línia que aplega alumnes vinguts d’arreu del territori i que premia la capacitat emprenedora i d’innovació de la formació professional catalana.

Comptarà amb xerrades d’actualitat com COVID 19 i la Innovació digital, pels Ateneus de Fabricació de Barcelona, el director del IIIA del CSIC presentarà La integració de la IA a la nostra vida i la Diana Moret explicarà La localització de l’emprenedoria en el món rural.

Durant les tres jornades s’exposaran els millors projectes innovadors i emprenedors fets per alumnes.

També es duran a terme taules rodones on ex alumnes explicaran com han portat a terme la seva activitat emprenedora, amb la participació d’en Joan Roca del Celler de Can Roca entre d’altres.

Els millors projectes innovadors i emprenedors que es presentin durant les tres jornades tindran un premi molt especial, el Premi Dualiza Bankia per l’emprenedoria i la innovació.

També hi haurà diferents taules rodones on docents i alumnes explicaran bones pràctiques que es duen a terme als nostres centres.

ImpulsFP és la unitat d’innovació de la subdirecció General de programes i projectes de la Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial que cerca impulsar els estudis professionalitzadors a través de cinc programes: ActivaFP, Catskills, EmprènFP, OrientaFP i InnovaFP. Aquests programes cerquen la innovació en diferents àmbits per ajudar a donar valor afegit a l’estudiant com a professional.

Skip to content