Tarragona Jove

Marató formativa: ‘Joves, preparem-nos per a un món canviant’

La Jove Cambra Internacional organitza aquest dissabte 9 de maig la Marató JCI, un esdeveniment formatiu en streaming en línia sota el lema ‘Joves: preparem-nos per a un món canviant’. Tindrà lloc de 10 h a 14 h amb retransmissió en directe per les xarxes socials de la JCI i al web jci.cat/marato.  

JCI Catalunya és una entitat present a tot el territori català, que canalitza les idees de joves emprenedors i implicats en la societat per tal de crear canvis positius en l’entorn més immediat. La situació causada per la COVID-19 ha fet més patent que mai la necessitat de preparar-nos per a un món canviant. L’entorn, els estudis, les relacions interpersonals, les noves tecnologies, les institucions, el sistema laboral, el clima… En definitiva, la nostra vida es transforma a passes gegantines. No sabem encara com serà el món que vindrà, però tenim clar que com a joves no ens volem resignar a esperar-lo sinó que volem contribuir a crear-lo i a estar preparats.

A través d’entrevistes a persones que estan liderant el canvi, píndoles formatives i experiències personals, en aquesta edició de la Marató JCI adquirirem coneixements i noves habilitats per a aquest món canviant. Tenim l’honor de comptar amb persones de renom que estan liderant el canvi com l’economista Santiago Niño-Becerra, la jurista Andrea Mendiola, la investigadora Laura Diaz o l’empresari Emili Duró, entre d’altres. 

Skip to content