Tarragona Jove

Activitats per elaborar protocol contra les agressions sexuals

Activitats per elaborar el Protocol d’actuació contra les agressions sexuals en espais d’oci nocturn
S’han organitzat dues activitats per als dies 11 i 16 d’octubre

La Conselleria de Feminismes i LGTBQ de l’Ajuntament de Tarragona ha iniciat el procés d’elaboració del Protocol d’actuació davant les violències sexuals als espais d’oci festiu del municipi. Aquest procés compta amb diversos grups de treball, entre els quals hi ha la Comissió Participativa i la Marxa Exploratòria, que estan obertes a dones de Tarragona que vulguin participar-hi.

Per tal d’elaborar el Protocol d’actuació davant les violències sexuals als espais d’oci festiu del municipi, s’han organitzat dues activitats pels dies 11 i 16 d’octubre.

Demà, 11 d’octubre, es farà la segona Marxa Exploratòria per a Dones, que serà una passejada per analitzar com es perceben i viuen els espais públics d’entorns festius. El lloc de trobada serà la parada de l’autobús de La Salle Torreforta (línies 3 i 54).

D’altra banda, el dia 16 d’octubre, de les 19 a les 21 hores, a l’Institut Municipal d’Ensenyament, se celebrarà la primera sessió de la Comissió Participativa per elaborar el dit Protocol. Les dones interessades a assistir-hi han de confirmar l’assistència a igualtat@tarragona.cat.

Skip to content