Tarragona Jove

Oberta convocatòria de la beca TLN Mobilicat – Programa de Pràctiques a Europa

Oberta la convocatòria per a joves d’entre 18 i 29 anys per a la beca TLN Mobilicat – Programa de Pràctiques a Europa (Garantia Juvenil). Es busquen 25 joves de Catalunya que vulguin fer pràctiques professionals, aprendre idiomes, conèixer Europa i donar un impuls a la seva carrera. La beca inclou:

– Classes d’idiomes i tallers de preparació. De novembre 2019 a gener 2020.

  • ITALIÀ: Santa Coloma de Gramenet. Destí: 5 beques a Forlí i 5 beques a Palermo.
  • ANGLÈS: Girona. Destí: 5 beques a Maribor (Eslovènia)
  • FRANCÈS: Girona: Destí: 5 beques a Pau (França)
  • PORTUGUÈS: Tarragona. Destí: 5 beques a Lisboa (Portugal)

– Pràctiques professional en el sector de la seva formació, allotjament, viatge d’anada i tornada, activitats culturals i una beca de manutenció de 400-500€/mes. De gener a maig de 2020 (16 setmanes).

– Seguiment i tutorització personalitzada durant tot el projecte. Per a més informació del projecte, clica aquí. On es portarà a terme el projecte? Al Centre Cívic de Fondo de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), a la Estació Jove de Girona y a Tarragona Impulsa a Tarragona. Per apuntar-se al programa cal complir el següent formulari fins el 30 d’octubre.

Per a dubtes i més informació, practiqeu@asociacionmundus.com o a través del nostre telèfon 931 75 19 65.

Qui ho organitza? Asociación Mundus té l’objectiu gestionar projectes de formació i mobilitat internacional –pràctiques, voluntariats, intercanvis i cursos– per a joves i professionals, fomentant l’educació en els valors, l’aprenentatge intercultural i el voluntariat des del’educació no formal. El projecte està finançat pel Fons Social Europeu a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

*Les beques ofertades estan pendents d’aprovació per part de l’òrgan competent.

Skip to content