Tarragona Jove

ANUL·LAT

Concert de Cap d’any amb Modelo | Cultura Kesse
(Pop / Indie – Pop / Electro – Pop) 

Dissabte 30 de desembre de 2023 | 20 h |  totes les edats
Espai Jove Kesse | Entrada lliure amb aforament limitat

MODELO neix el 2019 a Brighton, Anglaterra. Dos joves saragossans s’ajunten per fer música, i s’alimenten de la cultura de la música de carrer (busking).

Batz (bateria i productor) i Jorge Doherty (compositor i cantant) es llancen al carrer a la primera oportunitat per posar les seves cançons a prova, influenciats pel que fan altres músics de la ciutat. Per estalviar en espai, canvien la guitarra per un ukelele, i la bateria per una bateria de nens, que arrosseguen per la ciutat en un carret de la compra, i que es va convertir en un símbol de la formació. Brighton és una ciutat turística i multicultural, que els ofereix exposar la seva música davant de milers de persones de desenes de països. Al cap de pocs mesos de començar el seu camí, ja són coneguts a Brighton i es converteixen en un fenomen local.

És així com al seu primer estiu com a grup, arriben a escenaris d’Anglaterra, França i Espanya. Va ser també en aquest període, que un integrant de l’equip del mític grup de reggae UB40 els troba tocant al carrer, i els ofereix unir-se a la gira mundial, amb la idea que poguessin portar la seva música de carrer a tots els cantons del planeta. Des de llavors, Jorge i Batz treballen com a crew tècnica en gires a Austràlia, Estats Units, Nova Zelanda, Mèxic, Europa, i aprofiten per tocar la seva música als carrers de tots aquests llocs, i ara toca Tarragona.

Totes les activitats – Fes clic ⬇⬇⬇⬇

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dissabte 30 de desembre
a les 20 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb reserva d’entrada
Skip to content