Tarragona Jove

Albert Jordà presenta el seu nou disc “La Grandesa d’un Silenci”

Hi actuarà aquest divendres 7 de febrer a l’Espai Jove Kesse, a les 21 h, amb entrada gratuïta

“La grandesa d’un silenci” (Segell Microscopi 2019) és el cinquè disc en solitari d’Albert Jordà i coincideix amb el desè aniversari de la publicació del seu primer treball. L’àlbum conté 8 cançons escrites i produïdes pel mateix Albert Jordà.

L’actuació de l’Albert Jordà forma del cicle Cultura Kesse, la programació cultural de la temporada d’hivern del Servei Municipal de Joventut. Altres cites seran les obres de teatre ‘Buenazos’ (28 de febrer) i ‘First round’, de Las Fritas (6 de març), l’espectacle de màgia ‘Anselm & Jar’ (20 de març) i l’habitual espectacle de final de trimestre de l’Aula de Teatre de l’Espai Jove Kesse (27 de març). Tots els actes es realitzen a l’Espai Jove Kesse. A més, es podran veure les exposicions ‘L’artista va a l’escola’, de l’11 de febrer al 14 de març, mostrant els resultats de l’edició 2019 d’aquest projecte pedagògic que busca apropar l’art contemporani a les escoles i instituts; i ‘Hijras, les filles dels Kinnars’, del 17 de març al 4 d’abril, un projecte fotogràfic d’Anna Lofi sobre la comunitat transgènere de l’Índia.

La programació, clàssic dels divendres al vespre, està organitzada pel Servei Municipal de Joventut i presta una especial atenció a les propostes sorgides del teixit cultural de la ciutat i on es caracteritza per tenir un alt contingut innovador i participatiu.

L’espectacle començarà a les 21 h i l’accés serà lliure fins a omplir l’aforament de l’espai. Les portes s’obriran a les 20.45 h.

Skip to content