Tarragona Jove

Tarragonajove obre el període de propostes per a la programació d’estiu

Les activitats s’han de presentar abans del dijous 19 de març

La Conselleria de Joventut convoca a totes les persones interessades a realitzar propostes o activitats per a la programació d’estiu, també en la projecció d’iniciatives culturals, educatives o d’oci i altres idees d’acció destinades als i les joves, a fer-les arribar al Servei Municipal de Joventut, Tarragona Jove. El període de presentació de propostes restarà obert fins al dilluns 30 de març, però preferentment abans del dijous 19 de març per tal de poder treballar l’encaix i idoneïtat de les propostes presentades.

Les propostes hauran de preveure els següents trets essencials per tal de valorar-ne, d’entrada, la seva idoneïtat:

— que estiguin dirigides a joves d’entre 14 a 35 anys;

— que siguin propostes innovadores, que aportin valor afegit;

— que incloguin metodologies creatives en la seva realització;

— que incorporin la perspectiva de gènere;

— que es promoguin des de l’autoria i la projecció jove;

— que es puguin fer en el marc dels espais joves (especialment l’espai jove Kesse i l’espai jove La Palmera);

— que siguin inclusives (igualtat d’oportunitats / accessibles).

El procediment per presentar les propostes es farà via web. Cal omplir la fitxa d’informació, detallant-hi la proposta, amb el model que es pot trobar en aquest enllaç.

Les propostes recollides es valoraran segons els següents criteris: l’autoria jove de les propostes (l’edat de les persones promotores ha de ser d’entre 14 a 35 anys); l’aplicació de la perspectiva de gènere; l’àmbit de les activitats; la capacitat d’autogestió; els recursos que puguin implicar; les mesures per afavorir l’accessibilitat, i l’encaix a les línies de programa descrites al Pla local Tarragonajove 2020.

Qualsevol dubte o aclariment sobre aquesta fase de disseny i planificació de la programació d’estiu per a joves serà atès mitjançant els espais joves (Oficina Jove del Tarragonès – Espai Jove Kesse) o bé, per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat.

Skip to content