Tarragona Jove

Aprofita el programa europeu d’intercanvi Eurodissea per millorar el teu perfil professional

L’Eurodissea és un programa de mobilitat transnacional que ofereix als joves europeus la possibilitat d’adquirir experiència professional i personal —i millorar el coneixement i l’ús d’un idioma estranger—, mitjançant la realització de pràctiques en empreses en una de les regions adherides al programa Eurodissea de l’Assemblea de les Regions d’Europa (ARE).

Són pràctiques professionals dotades amb una beca mensual que permet atendre les despeses de manutenció, allotjament i transport local, i gaudir d’una formació lingüística i d’activitats culturals a càrrec de la regió d’acollida.

Una de les peticions per poder participar és l’edat, per persones d’entre 18 i 35 anys, entre d’altres. I, per presentar la candidatura a una oferta del teu interès cal registrar-se en la plataforma Eurodissea i tenir en compte les condicions específiques d’acollida que té cada regió.

L’oferta de pràctiques s’actualitza de forma periòdica i el període de presentació de candidatures està obert tot l’any. Es poden cercar les ofertes per sectors d’activitat o bé per regions i —dins de cada oferta— hi ha disponible informació d’interès sobre les dates d’inici i final de l’estada, el perfil que busca l’empresa i el nivell de l’idioma requerit per a l’oferta seleccionada.

+informació

Font: Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

Ves al contingut