Tarragona Jove

Primeres experiencias laborals per als nostres joves

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) posa en marxa un nou programa del projecte #PrimeraExperiència a l’Administració Pública. En aquesta línia, s’ofereixen més de 400 contrates laborals per que persones joves desocupades tinguin accès a diferents departaments de la Generalitat

Preferentment es cobriran llocs de treball on les tasques que es duguin a terme tinguin a veure amb la transició ecològica i l’economia verda, la digitalització de serveis, la cohesió social i el desenvolupament local rural.

El procès de selecció serà per persones d’entre 16 i 30 anys, desocupades i inscrites al SOC com a demandants d’ocupació. A més, hauran de comptar amb l’acreditació d’un títol universitari, de formació professional de grau mitjà, superior o equivalents, o un certificat de professionalitat. Les persones amb un grau reconegut de discapacitat igual o superior al 33% tindran preferencia per la selecció.

Les persones joves interessades han de dirigir-se a la seva Oficina de Treball per tal d’inscriure’s al programa i fer totes les gestions necessàries, o bé, poden contactar amb l’entitat que ofereixi el lloc de treball.

Font: Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

+informació

Skip to content