Tarragona Jove

Tarrragona Jove fa una Crida per reunir propostes per a l’Estiu

Fins al 15 de març de 2023 es poden presentar activitats, cursos, tallers, actes i espectacles de caire educatiu i cultural


La conselleria de Joventut engega la Crida, un espai de participació que vol reunir totes les propostes d’activitats educatives i culturals juvenils per aquest estiu. Les propostes es poden presentar fins al 15 de març i han de ser promogudes per persones d’entre 14 i 35 anys. 

Les activitats, que poden ser tant de caire educatiu com cultural, han de contemplar la perspectiva de gènere i la mirada intercultural, així com la capacitat d’autogestió, els recursos necessaris, l’accessibilitat i la seva adaptació a formats en línia, com estableix el Pla Local Tarragona Jove 2024.  

Aquesta convocatòria també és per als grups, formacions musicals i cantautores joves del Camp de Tarragona que vulguin formar part del programa d’actes del Festival Sota La Palmera o altres cicles promoguts des de la conselleria, com són Zona Cultura Kesse o cicle Margalló.  

Per presentar les activitats, els cursos, els actes i els espectacles caldrà omplir la fitxa d’informació que hi ha disponible al web de Tarragona Jove

Ves al contingut