Tarragona Jove

Arriba la 6a. Fira de feina de temporada “Seize the Summer with EURES”

La xarxa de cooperació per a l’ocupació i la lliure circulació de treballadors, EURES (EURopean Employment Services), organitza la sisena edició de l’esdeveniment Seize the Summer with Eures 2023 el pròxim 9 de març a les 10:00 CET.

Aquest acte es realitza de forma digital i està destinat als sectors de turisme, hostaleria, animació i càtering. La llengua en la qual es durà a terme l’esdeveniment serà l’anglès, tot i tenir la possibilitat de comunicar-te amb les empreses amb un altre idioma.

Croàcia, Xipre, França, Grècia, Itàlia, Malta, Portugal, Eslovènia i Espanya són els països que ofereixen llocs de feina. Abans d’assistir, podeu consultar les empreses que hi participen i els llocs que ofereixen per, després, registrar-te i pujar el teu CV per sol·licitar els teus llocs d’interès. I, si el teu perfil encaixa amb l’empresa, el dia de la fira o els dies posteriors a l’acte es durà a terme una entrevista virtual.

El 9 de març podràs contactar amb les empreses i agències per consultar els teus dubtes. A més, també coneixeràs les condicions de vida i treball dels diversos països que ofereix el programa i de les ajudes de mobilitat EURES.

Les vacants poden ser de curta durada, però també per a tota la temporada i permanents, tots els àmbits relacionats amb el turisme, l’hostaleria, les vacances d’estiu i activitats connectades ( esports, oci, cultura, gastronomia, relacions públiques, atenció al client, manteniment i neteja, transport i distribució)

T’INTERESSA?

Registrat AQUÍ I comença a planificar la teva participació.

Qualsevol dubte o pregunta post contactar amb eures.tarragona.soc@gencat.cat

Skip to content