Tarragona Jove

Aquest divendres, Eudald Carbonell a l’Espai Jove Kesse

Activitat inclosa dins els cicles Climactives i Cultura o Extinció, liderats des de les conselleries de Cultura i Joventut de l’Ajuntament, busquen sensibilitzar i conscienciar a favor del medi ambient  


L’arqueòleg, prehistoriador i paleontòleg Eudald Carbonell inaugura aquest divendres 26 de maig les activitats del programa Cultura o Extinció de la conselleria de Cultura, i aquesta activitat també forma part del cicle Climactives, de la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. Ambdós cicles proposen més d’una cinquantena d’activitats educatives i culturals des d’abril i fins al juliol per afavorir la sensibilització i conscienciació a favor del medi ambient. Aquest divendres Carbonell presentarà el seu darrer llibre, El futur de la humanitat, O canviem o ens extingim. Un al·legat a favor de l’evolució de l’espècie humana per garantir la nostra supervivència.  Aquest llibre planteja deu propostes per evolucionar i sobreviure com a espècie, idees que afecten tots els àmbits de l’ existència, des d’aturar en sec la globalització fins a socialitzar la tecnologia. 

L’acte serà a les 20 h a l’Espai Jove Kesse i l’accés és lliure i gratuït.  

La setmana que ve, l’activitat del Cultura o Extinció continuarà amb la inauguració de “Mira, parla, actua: per una Tarragona sostenible”. La mostra està basada en l’objectiu de desenvolupament sostenible 11: Aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles. S’ha treballat aquest objectiu posant la mirada en els entorns escolars. L’exposició l’ha fet l’alumnat d’una quinzena de centres educatius de la ciutat en el marc del grup de treball ‘Lectura i Entorn’, un proejcte educatiu del Pla Eduactiu d’Entorn. La mostra vol donar a conèixer l’estudi i la reflexió que ha fet l’alumnat entorn dels espais públics que envolten els diferents centres educatius de la ciutat.  

L’exposició, coorganitzada juntament amb l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), es podrà visitar al Centre Cultural Antic Ajuntament del 2 al 13 de juny.

Per part de Climactives, cotinuaran les activitats del cicle amb un enigma nocturn el proper 9 de juny: “La còlera de la Posidònia” on encara hi ha places disponibles.

Programació Cicle Climactives 2023
Programació Cicle Cultura o Extinció 2023
Skip to content