Tarragona Jove

Aquesta setmana el Cultura Kesse col·labora amb el Centre d’Art el Mèdol i acull l’acte previ de LGTBInferno amb l’obra de teatre “Desviats” de la companyia Matraca Bis.

Aquest divendres 20 de maig a les 20 h el cicle Cultura Kesse ens porta l’obra de teatre “Desviats” de la companyia Matraca Bis .

És l’any 1936, just abans que esclati la guerra civil espanyola. En Miquel, a qui tothom coneix com Teresa, té un cabaret on actuen l’Arnau i l’Oriol com a transformistes, i on també treballa l’Andreu. L’Arnau fa temps que reb cartes d’un admirador secret que els posarà a tots en
problemes. Coneixerem aquests personatges en un món on ser que són està prohibit.

Aquesta obra de teatre és un acte prèvi a l’activitat LGTBInferno que es cel·lebrarà el diumenge 22 de maig a Casa Canals durant tot el dia. Aquest acte que combinarà el to festiu amb propostes culturals i reivindicatives forma part de la voluntat del Centre D’Art #MèdolTGN d’obrir-se a l’entorn i el barri i incloure pràctiques minoritàries. LGBTInferno agruparà una quinzena d’estands d’entitats d’art i disseny LGTBIQ+.

Aquesta activitat està inclosa al programa La Teixidora , un recull d’activitats, accions i esdeveniments que es realitzen al Camp de Tarragona en matèria LGTBI, enmarcades als voltants del Dia Mundial contra les LGTBIfòbies (17 de maig) i el Dia de l’Orgull LGTBI (28 de juny) que a la vegada preten establir xarxes i sinèrgies col·laboratives amb les diferents entitats, recursos i serveis dels diferents municipis del camp de tarragona.

Skip to content