Tarragona Jove

Recomanacions per aquesta setmana…

El divendres dia 6 de maig de 18 a 21 h a l’Hort de la Sínia teniu la oportunitat d’aprendre alguns trucs per a recuperar el nostre entorn. Una activitat dins del cicle Climactives.

Humus sàpiens | Recuperem la terra i la sobirania alimentària

A les darreres dècades, els horts, prats i terres han patit un clar retrocés pel que fa a la gestió del subsol i la seva qualitat fèrtil. El declivi climàtic provocat en part pel factor humà ha sotmès les nostres terres a un estrès permanent i intensiu. Amb aquesta sessió reconnectarem i conscienciarem amb les nostres terres, reconeixent les parts del sòl (física, química i biològica). El sòl s’ha de comprendre com un organisme viu que necessita d’un maneig acurat i bones pràctiques com l’aprofitament de les plantes silvestres com a bioindicadores de l’estat de la terra i optimització dels seus cultius. 

+ info i inscripcions – aquí –

Aquest dissabte 7 de maig de 17:30 a 19:30 a l’Espai Jove Kesse teniu una cita amb la dansa.

Taller Improdansa

Què és el joc teatral? Com podem aplicar-ho a la dansa? En aquest taller hem intentat respondre a aquestes preguntes a través de la improdansa i el joc teatral. 

Proposta, emoció, no negació, escolta, conflicte… són alguns dels termes que ens han acompanyat en aquest procés de recerca i hem intentat donar eines als nois i noies participants per expressar allò que els mou i com poden comunicar-ho des del llenguatge de la dansa i el moviment.

+ info i inscripcions – aquí –

Skip to content