Tarragona Jove

Aquesta setmana, música i dansa al Festival Sota La Palmera

La Nit de la Dansa, Onniria i Maria Jaume i el reggae aterren a l’Espai Jove La Palmera

Aquest cap de setmana continua el Festival Sota la Palmera. Dijous serà el torn de la Nit de la Dansa. Divendres el protagonisme serà per la música, amb els concerts d’Onniria i Maria Jaume. Dissabte, el Reggus Showcase posarà el focus en la música reggae.  

Demà dijous, arriba la Nit de la Dansa. L’escenari de l’Espai Jove La Palmera es transformarà, a partir de les 21h, en una pista on la música fluirà lliurement. S’animarà als ballarins a adaptar-se al ritme que el Dj, Jobo Fr, proposi. Hi participaran, també, 5 ballarins professionals i les participants del laboratori de lliure moviment que s’ha fet a l’Espai Jove Kesse durant aquesta setmana. La Nit de la Dansa és una iniciativa que va començar el 2013. Des de l’any 2015, està coorganitzada per la Cia. Im.perfecta Dansa.  

Divendres, el Festival Sota la Palmera continuarà amb un doble concert, a partir de les 21h. Primer serà el torn del duet Onniria, que presentaran l’espectacle “Música per una societat lliure de violència de gènere”. La proposta és una fórmula entretinguda i diferent per sensibilitzar i prevenir les conductes violentes i prendre consciència de la importància de la seva erradicació. És un concert en petit format on la Paula i la Laia del grup “Onniria” ens interpreten —amb les seves fantàstiques veus, guitarra i percussió— una acurada selecció de conegudes cançons compromeses amb la igualtat de gènere.

Després de l’actuació d’Onniria, pujarà a l’escenari la mallorquina Maria Jaume. Establerta a Barcelona, és un dels talents emergents de l’escena musical recent. Al Festival Sota la Palmera presentarà el seu nou disc, ‘Voltes i voltes’. En el nou treball l’artista oferents una nova visió d’ella mateixa amb cançons que creixen en tempo i brillantor.  

Per finalitzar el cap de setmana, dissabte 22 arribarà, des de Reus, a partir de les 19h, el festival Reggus Showcase. De la mà del Dr. Dubwiser, es presenta la 30a edició d’aquest festival que ha deixat empremta en l’imaginari col·lectiu. Amb tota la xarxa de persones, entitats, empreses i administracions que han col·laborat en algun moment per arribar a aquesta fita, es vol fer una gran celebració on no faltarà la millor música jamaicana.  

Tota la programació tindrà lloc a l’Espai Jove la Palmera, a la plaça Imperial Tàrraco. L’accés és lliure i gratuït condicionat a l’espai.  

El Festival Sota la Palmera és una iniciativa del Servei Municipal de Joventut, amb la col·laboració d’entitats i col·lectius artístics, culturals i juvenils. El festival situa l’Espai Jove la Palmera com a un equipament de referència dels vespres i nits d’estiu a la ciutat, enguany amb més de 30 espectacles, mantenint l’aposta pel talent local. Es pot consultar tota la programació del Festival Sota la Palmera a https://tarragonajove.org/sotalapalmera2023/.

Font: tarragona.cat

Skip to content