Tarragona Jove

AQUESTA SETMANA, CONTINUA EL FESTIVAL SOTA LA PALMERA 

Avui divendres, entre d’altres, hi haurà el concert de Los Niños Jesús, grup de Jordi Évole 

Aquest passat dijous ha continuat el Festival Sota la Palmera amb la Nit de les Pallasses. Durant el cap de setmana, hi haurà les actuacions de Cives, Los Niños Jesús, Marc Wille i la festa de GNTGN. Tots els espectacles seran a l’Espai Jove la Palmera, a la plaça Imperial Tàrraco. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat. El Festival Sota la Palmera arriba a aquesta ubicació després d’haver fet, des del 30 de juny, activitats itinerants en espais com Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i al passeig de les Palmeres.  

Ahir, dijous 13 de juliol, a partir de les 21h, va arribar la Nit de les Pallasses. Aquesta nit de clown, ja habitual en el festival, va comptar amb la participació de les pallasses, Mofa, La Churry i Emmanuelle, sota la coordinació de Nunny G, de la Cia. Dos de Tres. Totes explicaran la seva vida a través del seu nas vermell.  

Divendres 14 de juliol, a partir de les 21h, pujaran a l’escenari de l’Espai Jove la Palmera el grup Cives. Els madrilenys, en actiu des del 2018, barregen el rock dels 90 amb tocs de pop i fins i tot, d’inspiració llatina. A continuació, serà el torn de Los Niños Jesús, la banda del conegut Jordi Évole i els seus amics. El repertori revisa en clau festiva els clàssics d’ahir, avui i sempre. Durant el concert, es podran escoltar versions d’artistes com C. Tangana, Estopa, Extremoduro o Jarabe de Palo, entre d’altres.  

Dissabte 15 de juliol, a partir de les 12h, tindrà lloc el concert-vermut amb Marc Wille. L’artista oferirà el seu directe més íntim amb un so influenciat pel folk, blues, rock, pop i country.  

A la tarda, a partir de les 18h, GNTGN, el col·lectiu de joves artistes de Tarragona, celebrarà el seu primer aniversari amb la segona edició del GNFest. L’esdeveniment ofereix una oportunitat als artistes joves de Tarragona de qualsevol disciplina per donar-se a conèixer.  

El Festival Sota la Palmera és una iniciativa del Servei Municipal de Joventut, amb la col·laboració d’entitats i col·lectius artístics, culturals i juvenils. El festival situa l’Espai Jove la Palmera com a un equipament de referència dels vespres i nits d’estiu a la ciutat, enguany amb més de 30 espectacles, mantenint l’aposta pel talent local. Es pot consultar tota la programació del Festival Sota la Palmera a
https://tarragonajove.org/sotalapalmera2023/.

Ves al contingut