Tarragona Jove

Gaudeix del millor cinema a la fresca a Tarragona

A Tarragona tens múltiples opcions de gaudir del millor cinema al aire lliure aquest estiu

Cinema Lliure a la platja de la Móra

Els tres primers dilluns de juliol, la platja de la Móra es convertirà en l’espai de projecció de produccions independents per impulsar aquest sector de la industria que defuig del cinema més comercial. El passat dilluns es va projectar la guardonada pel·lícula “Alcarràs” de Carla Simón.

El proper 17 de juliol, es projectarà la pel·lícula “Cinco Lobitos” de Alauda Ruíz de Azúa, guanyadora de tres premis Goya entre ells el de directora novell i finalment el 24 de juliol serà Aftersun, de Charlotte Wells la projecció final d’aquest cicle de Cinema Lliure.

Més info aquí

Font: tarragona.cat

Una proposta de la casa

Torna la segona edició del FICAC a Tarragona on portem al públic un seguit de projeccions de producció africana amb un gran valor i una gran història al darrere. En aquest cicle ho organitza conjuntament el Servei Municipal de Cooperació, CinemÀfriques i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Tots els dimecres a les 21:30h tens una cita a l’Espai Jove La Palmera amb el cinema més autèntic des d’Àfrica.

Més info aquí

Font: tarragona.cat

Tarragona estrena “Cinestrelles”

Del 25 de juliol fins la meitat d’agost, el Parc del Francolí i l’Anella Mediterrània seran els espais de projecció de sis pel·lícules les quals seran gratuïtes per tots els públics.

Cada dimarts i diumenge a les 22h a partir del 25 de juliol, l’amfiteatre del Parc Francolí i la zona de gespa de l’Anella Mediterrània, es convertiran en sales de cinema obertes per a tothom, l’entrada serà lliure i gratuïta amb una oferta de projeccions dirigida a audiències diverses i àmplies.

Podeu consultar la cartellera aquí

Font: tarragona.cat

Skip to content