Tarragona Jove

L’actriu Núria Mediavilla oferirà un taller de doblatge aquest dijous

Aquest dijous, 20 de juliol, a partir de les 10h, l’actriu de doblatge i locutora de ràdio, Núria Mediavilla, realitzarà un taller d’iniciació al doblatge a l’Espai Jove Kesse. L’activitat és gratuïta i s’emmarca dins la programació Estiu Tarragona Jove.

L’actriu Núria Mediavilla ha passat pel teatre, la televisió i la ràdio. Treballa com a actriu de doblatge des de 1973. Ha posat veu a personatges de pel·lícules com El Senyor dels Anells El Hobbit o Kill Bill. També va doblar a Rose, de la pel·lícula Titanic i ha posat veu a reconegudes actrius com Jodie Foster, Uma Thurman o Angelina Jolie. Combina l’ofici d’actriu de doblatge amb el de locutora de publicitat. A més, imparteix classes i tallers de doblatge i veu habitualment.  

En el curs de doblatge teòric i pràctic que Núria Mediavilla oferirà a l’Espai Jove Kesse, s’aprofundirà en les tècniques de sincronia, el domini de la dicció i la potenciació de la capacitat interpretativa de l’actor o actriu. El curs es dirigeix tant a principiants com a persones amb experiència que vulguin perfeccionar la seva tècnica. El taller té capacitat per a 15 persones i té les places exhaurides.  

Després del taller, a les 19h, també a l’Espai Jove Kesse, es farà una nova edició del cicle “Què sé jo?”. Es tracta d’un espai de conversa i de diàleg informal conduït pel periodista Tarragoní Enric Garcia Jardí, que busca l’intercanvi d’idees i experiències. Aprofitant la visita de la Núria, podrem conèixer més de prop els secrets de la veu del cinema. L’entrada és gratuïta condicionada a l’aforament de l’espai.   

L’Estiu Tarragona Jove continua aquests dies ple d’activitat en diversos àmbits, com tallers de continguts de xarxes socials, de creació de curtmetratges, escriptura creativa o bateig de mar. Les activitats estan dirigides a joves d’entre 12 i 35 anys. 

Més informació aquí

Skip to content