Tarragona Jove

El 14 i 15 d’abril arriba el TIF al Kesse

L’Associació d’il·lustradores de Tarragona cel·lebra, el 14 i 15 d’abril, la segona edició del TIF · Tarragona Ilustration Fest a l’Espai Jove Kesse

Tarragona Illustration Fest es una jornada per establir llaços professionals amb referents dels sectors de la premsa i mitjans de comunicació, editorial i publicitat en l’àmbit de la il·lustració i el disseny gràfic.

Un esdeveniment per mostrar el talent local, que conjugui a escriptors, editors, directors d’art i il·lustradores i sigui la llavor de nous projectes.

Una jornada atractiva al públic jove que l’apropi a nous continguts on aprendre nous processos creatius i descobrir que la il·lustració va més enllà dels àlbums il·lustrats infantils. 

Un espai per a la interacció, per introduir a través de conferències els coneixements de professionals, artistes i referents de la cultura i de les arts plàstiques. 

En aquesta segona edició del Festival han triat l’Espai Jove Kesse com a seu i amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona oferiran dos dies plens d’activitats.

Podeu consultar la informació i fer les inscripcions – aquí –

Ves al contingut