Tarragona Jove

Arriba La Palmera Itinerant: un cicle d’activitats es mourà per tota la ciutat

Música, dansa i circ són les activitats que es mouran per diferents punts de la ciutat de Tarragona i els barris de Torreforta i Sant Pere i Sant Pau

El Festival Sota La Palmera 2023 surt de l’Espai Jove La Palmera i porta tots els seus encants per la ciutat per apropar la cultura, i la festa, a totes i tots els ciutadans de Tarragona el primer dijous, divendres i dissabte de juliol i després tots els dimarts de juliol fins el primer d’agost.

Un juliol amb molt de moviment

El dia 6 de juliol a les 20h, la Companyia Dos de Tres oferirà a la Plaça Tarragonès (davant del Centre Cívic de Torreforta) l’espectacle de circ “La Reportera”, que serà una petita mostra de l’espectacle que portarà a la Nit de Clown a l’Espai Jove La Palmera el proper 13 de juliol. Divendres dia 7 a les 20, La Companyia La im.perfecta ens portarà des de la Plaça Cuba fins a Plaça Catalunya de Sant Pere i Sant Pau un espectacle itinerant que serà un tast de la Nit de Dansa que elles protagonitzaran el proper 20 de juliol a l’Espai Jove La Palmera. Finalment, aquest dissabte tindrem un espectacle de luxe previ a la cloenda del 31è Concurs Internacional de Focs Artificials; Komando Sound serà al Passeig de les Palmeres oferint la seva música des de les 21h, una mostra del que portaran a la Nit de Reggae a l’Espai Jove La Palmera el 27 de juliol.

Torna el Cicle Margalló

Després d’un any de descans, torna el Cicle Margalló, una iniciativa que porta per diferents espais de la ciutat la possibilitat que els joves puguin exhibir el seu treball al públic utilitzant a Tarragona Jove com altaveu. Tots els dimarts de juliol fins el primer d’agost, tindrem a la Plaça dels Sedassos, al Fòrum de la Colònia, el Pla de la Seu i al Centre d’Art El Mèdol a la Casa Canals actuacions on la dansa i la música en son les protagonistes. Aquest és el calendari:

  • Dimarts 11 de juliol a la Plaça dels Sedassos a les 20h: JovaPingu, Meg, Riichz & Dj Vergee (Música)
  • Dimarts 18 de juliol al Fòrum de la Colònia a les 20h: Aryo (Dansa i música)
  • Dimarts 25 de juliol al Pla de la Seu a les 20h: Ballet Joven Flamenco (Dansa i música)
  • Dimarts 1 d’agost a les 20h al Centre d’Art El Mèdol de la Casa Canals: Eloi Duran (Música)

No et perdis tot el que t’oferim a aquest Festival Sota La Palmera 2023. Més info aquí

Skip to content