Tarragona Jove

L’Espai Jove Kesse et porta el pla perfecte per aquest dissabte

Perquè gaudeixis del Concurs Internacional de Focs Artificials d’enguany, des de Tarragona Jove et proposem un pla que no podràs rebutjar.

Si el que t’agrada és cantar fins a perdre la veu, has de venir a les 20h a l’Espai Jove Kesse per començar un “Silent Party Tour”. Aquesta festa es mourà pels carrers de Tarragona on només tu i les teves amistats escoltareu la música que posarà l’animador a través d’uns auriculars que et donarem. Només t’hauràs de preocupar de cantar, ballar i passar-t’ho bé durant tot el recorregut.

Però el dia no acaba aquí, a les 21h els nostres amics de Komando Sound estaran punxant el millor reggae al Passeig de les Palmeres per gaudir dels ritmes perfectes per a una nit d’estiu.

I com la cirereta final d’aquesta nit, ja sereu a una de les posicions més privilegiades per gaudir del Concurs de Internacional de Focs Artificials, el Balcó del Mediterrani, on us podreu reunir amb família o amics per gaudir d’aquest espectacle visual que ofereix cada any la ciutat de Tarragona.

A què esperes? Inscriu-te ja!

Ves al contingut