Tarragona Jove

Arriba l’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista 2023 a Tarragona

Fer safareig per capbussar-se en els feminismes i la justícia climàtica.

Ja estan obertes les inscripcions de l’Escola Popular d’Economia (Eco)Feminista 2023 de Tarragona.

Les Escoles són espais de formació, intercanvi i enxarxament. Enguany anirà enfocada a aprofundir en les lluites per la justícia climàtica a nivell local i global, sota la mirada i pràctica ecofeminista.


Va dirigida a dones, lesbianes i trans de totes les procedències i realitats de Tarragona, és totalment gratuïta i està organitzada per CooperAcció Feminista en col·laboració amb el nucli local d’Enginyeria Sense Fronteres. Tindrà lloc tots els dimecres, del 19 d’abril al 24 de maig de 2023 -ambdós inclosos-, a l’Espai Jove Kesse (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12, 14, 43002 Tarragona). Les sessions duraran de 17 a 20h. Seran presencials i hi haurà un espai de cures per a criatures.


A més, enguany hi participa el Col·lectiu Punt 6 per realitzar una deriva feminista: un mapeig d’iniciatives per l’accés al dret a l’alimentació del territori, des d’una perspectiva feminista i de memòria històrica.


Es pot consultar la programació entrant aquí.


La data límit d’inscripció el diumenge 16 d’abril de 2023, i es pot fer omplint aquest formulari. Tota la informació està disponible a www.cooperaccio.org

Skip to content