Tarragona Jove

La nova programació de la Primavera Jove 2023 arriba amb més de 80 propostes

La conselleria de Joventut presenta la programació Primavera Jove 2023, feta amb la complicitat i col·laboració de més de 30 entitats i col·lectius de la ciutat i suma al voltant de 80 propostes. El tret de sortida serà per a les activitats previstes dins del Casal x Setmana Santa, del 3 al 6 d’abril on es podrà participar d’activitats educatives, culturals i lúdiques dirigides a persones joves de 12 a 35 anys per treure el màxim profit durant aquests dies de vacances. 

A partir de l’11 d’abril i fins al 30 de juny es programa la Primavera, amb activitats gratuïtes i de molts àmbits diferents com son les 12 aules temàtiques de dansa, teatre, cuina, japonès o les 55 activitats d’ esports i aventura, teatre i dansa, circ i màgia, arts plàstiques i visuals, cuina, caixa d’eines, entre d’altres. A la Primavera també s’hi sumen 16 activitats del Cultura Kesse amb 13 espectacles i accions culturals i 3 exposicions. A banda de la programació pròpia, Joventut també col·labora amb d’altres esdeveniments de la ciutat, com el Festival Dixieland, la programació de Teatres o Tarraco Viva. 

Les jornades també son les protagonistes d’aquesta temporada; L’espai Jove Kesse acollirà com és habitual el 16è Enrola’t, organitzat per l’Associació de jugadores de rol i estratègia del camp de Tarragona, que des de fa 16 anys consecutius organitzen aquest espai per posar-se a prova i veure les pròpies habilitats pels jocs de rol, aquesta es realitzarà el proper 15 d’abril. 

Així mateix, la jornada de salut dirigida a professionals que treballen amb persones joves i impulsada des de l’Oficina Jove del Tarragonès, enguany arriba a la 10a edició i, com és habitual tractarà temàtiques d’actualitat com és el suïcidi juvenil i es realitzarà el proper 25 de maig. 

Dins l’àmbit del treball i l’educació destaca el pack de monitoratge on en un temps record es podran aconseguir els quatre certificats per treballar en el món del lleure educatiu amb el curs de dinamitzadors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil, el curs de manipulació d’aliments, curs de monitor/a de menjador i el de monitor/a de transport escolar coorganitzats amb la Cambra de Tarragona i la Fundació Siurana. També es podrà participar de diferents tallers per aconseguir habilitats socials i competències per la cerca de feina amb tallers de “com trobar feina a l’estiu”, “treball a l’estranger” o “Què és la formació ocupacional”. 

Skip to content