Tarragona Jove

Borses de treball del Departament d’Educació

Obertes borses de treball del Departament d’Educació per a les categories: oficial de primera / cuiner, oficial de primera / manteniment, ajudant de cuina / netejador, educador d’educació especial i fisioterapeuta.


S’ha publicat la Resolució de modificació de la Resolució de 2 de setembre de 2020, de la directora de serveis, per la qual s’obre la convocatòria extraordinària 13/2020 (borsa oberta) per formar part de la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per a cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral.

 1. Es tanca el termini d’inscripció a la borsa de treball per a la categoria professional d’integrador/a social (C1) el 31 de març de 2021.
 2. La borsa es manté oberta per a les categories professionals i comarques següents:
  • Oficial de primera, cuiner/a (D1) – CUI: Alt Camp, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès i Vallès Occidental.
  • Oficial de primera, manteniment (D1) – OFI: Alt Camp, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès, i Vallès Occidental.
  • Ajudant de cuina – netejador/a (D2) – NAJ: Alt Camp, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès, i Vallès Occidental.
  • Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) – EEE: tots els àmbits geogràfics.
 3. S’obre el termini de presentació de sol·licituds, a partir de l’endemà de la data de publicació d’aquesta Resolució, per la categoria professional de fisioterapeuta (B) per tal que les persones que reuneixen els requisits per formar part de la borsa esmentada puguin formalitzar la seva participació o que els participants actuals de la borsa puguin ampliar les categories professionals (punt 3 de la Resolució de 2 de setembre de 2020). Un cop inscrit un nombre de candidats suficients, es tancarà el termini d’inscripció, la qual cosa serà anunciada pels mateixos canals. Per la categoria professional de fisioterapeuta (B) s’obre en les comarques següents:
  • Fisioterapeuta (B) – FIS: tots els àmbits geogràfics.

Més informació: -aquí-

Skip to content