Tarragona Jove

Casa Boada reobre les portes

Foto: David Oliete
Alumne de l’EADT realitzant una il·lustració aplicada al mur de la Tabacalera

CASA BOADA REOBRE LES PORTES PER ACOLLIR LA PRIMERA ACTIVITAT DE “LA CIUTAT A CAU D’ORELLA


La 10a edició del cicle que organitzen la conselleria de Joventut, la Biblioteca Pública, l’Arxiu del Folklore de la URV i l’Escola de Lletres, està dedicat als misteris i llegendes de Tarragona 

El pròxim dijous 17 de novembre a les 19 h, el mític bar d’entrepans tarragoní Casa Boada reobrirà les portes per acollir l’estrena del cicle ‘La ciutat a cau d’orella’ amb una activitat que porta per títol ‘Posar-hi l’ànima’, i on el senyor Boada i el periodista Enric García Jardí proposen superar diverses proves i preguntes. Aquesta desena edició del cicle que organitza la conselleria de Joventut vol ser, un any més, el punt de trobada i d’intercanvi entre entitats ciutadanes i juvenils. 

La Tabacalera és un altre espai on, aquests dies, alumnat de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació i professionals membres de l’Associació d’il·lustradores de Tarragona han estat treballant en murs de l’interior d’aquesta antiga fàbrica. El resultat de la pintura mural es podrà veure dins dels actes del Festival Endansa que organitza la conselleria de Cultura els dies 19 de novembre i 3 de desembre en aquest mateix espai. 

Bona part de les accions del cicle ‘La ciutat a cau d’orella’ es fonamenten en l’àmbit del lleure educatiu i es reflecteixen en un producte lúdic i cultural, reunint la història oral amb un conjunt de propostes educatives, d’entreteniment, participatives i sobre l’escenari nocturn, fins a assolir plantejaments més tècnics i reflexius. Amb tot, una recepta construïda per joves i col·lectius joves amb la finalitat de donar forma i paraules a la Tarragona misteriosa i tafanera.  

Per participar a l’activitat cal inscriure’s prèviament al web de Tarragona Jove, on hi ha més informació. 

Ves al contingut