Tarragona Jove

Decorator Crab, l’espectacle del Cultura Kesse que anirà precedit d’un workshop de dansa contemporània

Aquest divendres a les 20 h al cicle Cultura Kesse ens aproximarem a 1/4 Experimental, companyia resident a l’Espai en Moviment de Cornudella de Montsant, que ens presenten Decorator Crab; una peça de dansa que reflexiona al voltant del cos i l’ús de la roba des de la lògica del consum i la moda.

Al contrari d’un cranc que es decora per a passar desapercebut davant els seus depredadors, som cada vegada més vulnerables a l’impuls de la postura i la vestimenta com a reclam per ser vistos i sentir-nos acceptats.

Posada en escena potent i desimbolta que a través d’un llenguatge molt plàstic, articulat amb l’ús de tèxtils, on moviment i veu generen un torrent d’imatges que muten i es transfiguren en l’ull de l’espectador, i articulen lectures crítiques i evidents de la societat de consum. Un joc entre el fet dramàtic i el fet irònic a fi de desconstruir les estructures psicològiques implantades.

Intèrprets: Ivelice Brown, Victoria Villalba, Meritxell Romanos, Gemma Juncosa, Elisenda López, Noemí Delgado

+ info

Les persones interessades en aprendre més a fons de la forma de treballar de la companyia, la mateixa tarde de 17 a 18:30 h teniu la oportunitat de participar del Workshop que és durà a terme també a l’Espai Jove Kesse. Un taller obert a totes aquelles persones que tenen interés en el moviment del cos com a forma d’expressió i creació. Inicia’t o aprofundeix amb el mètode de la companyia ¼ Experimental.

+ info i inscripcions

Ves al contingut