Tarragona Jove

Casal x Setmana Santa 2019

Com és habitual, l’equipament ofereix activitats d’oci educatiu i lliure accés als recursos d’espai i material que s’ofereixen per a joves de 12 a 35 anys

INSCRIPCIONS –AQUÍ–


La 6a edició del CASAL X SETMANA SANTA es farà el 13 i del 15 al 18 d’abril a l’Espai Jove Kesse, durant totes les tardes, de 16.30 a les 21h. Les opcions estan dirigides a joves de 12 a 35 anys per les diferents activitats i serveis que ofereix l’espai. Aquesta iniciativa de programació oberta pretén aproximar els recursos i serveis l’equipament municipal durant l’any.

Així doncs, les persones joves tindran la opció de provar les aules i materials que es troben en cessió com aules de reunió i/o treball en grup, d’assaig o d’entrenament, de cuina o de fotografia, entre d’altres. Durant aquests dies es podrà accedir sense haver de disposar del carnet Tarragonajove.

Com activitats formatives i d’educació, de nou està previst realitzar el curs de premonitor/a de lleure per a joves de 15 a 17 anys, on durant quatre dies, 25 joves els podran dedicar descobrir tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món d’educació en el lleure. El curs és gratuït i es realitzarà de 16.30 a 20.30h del 15 al 18 d’abril.

A banda, les persones joves que accedeixen als espais podran participar durant cada tarda d’activitats diverses. D’aquesta manera el dissabte 13 d’abril  (**canvi) es podrà participar del Torneig Torneig PVP Kingdom Cup organitzat per la “Comunitat Pokémon a Tarragona” on amb  normes específiques i un format en fase de grups i eliminatòries, es vol que els amants de Pokémon tinguin un altre al·licient per divertir-se jugant a aquest joc. Del 15 al 18, l’Associació de Rol i estratègia de Tarragona oferirà espais de joc per a les persones joves interessades en aquest hobby, el dimecres 17 el taller de Booty dance i Twerk des de una perspectiva feminista i el dijous 18 l’entitat “Poligon Cultural” oferirà un taller de Graffiti. També, durant totes les tardes hi haurà activitats diverses als espais compartits de la Primera Planta adreçats a joves de 12 a 17 anys principalment com manualitats, gimcanes, jocs de taula, ping pong i futbolí, videojocs etc…

L’Espai Jove Kesse durant les vacances de setmana santa estarà obert a les tardes de 16.30 a 21h. El sistema de portes obertes permetrà l’accés a la totalitat de l’espai per tal de fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

El Casal X Setmana Santa és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) en el marc del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums (Energia Urbana) i amb el suport del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad (PNSD).

Per més informació i inscripcions es poden realitzar presencialment als espais joves o a través del web www.tarragonajove.org

 

**El Torneig PVP, Kindgdom Cup, passa a realitzar-se al dissabte 27 d’abril, per motius aliens a la nostra organització, per això deixa de ser part del Casal X Setmana Santa.

INSCRIPCIONS –AQUÍ–

Skip to content