Tarragona Jove

Catalunya reobre tot l’oci nocturn amb passaport covid aquest dijous a la nit

Bars musicals i discoteques van tancar el 14 de març del 2020 i, des d’aleshores, només hi ha hagut alguns intents fallits de reobertura. S’espera que sigui ara el punt d’inici de la nova normalitat, reduint cada cop més les restriccions.

Així doncs, tots els locals d’oci nocturn de Catalunya en interiors podran reobrir la nit de dijous a divendres, 8 d’octubre. Ho faran amb l’ús del passaport covid, a l’espera que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que es pronunciarà en les pròximes hores, doni el seu vistiplau.

El sector reobrirà, també, amb un aforament de fins al 70 %, pista de ball, ús de mascareta mentre no s’estigui consumint i els horaris anteriors a la pandèmia, que són:

  • Bars musicals: fins a les 2.30 h entre setmana i a les 3 h els caps de setmana i vigílies de festius.
  • Discoteques: fins a les 5 h entre setmana i a les 6 h els caps de setmana i vigílies de festius.
  • Cafès teatre, cafès concert o sales de concert: fins a les 4.30 h entre setmana i a les 5 h els caps de setmana i vigílies de festius.

Aquelles persones que no tinguin la pauta completa de vacunació poden presentar una prova diagnòstica negativa. El test d’antigens o PCR s’hauria de fer en algun centre o farmàcia homologats per garantir que el resultat negatiu queda registrat a La Meva Salut, de manera que es pugui generar el certificat corresponent amb codi QR per descarregar i mostrar a l’entrada dels locals.

+ info aquí

Skip to content