Tarragona Jove

 Cicle de cine documental: En primer pla 

Sis curts documentals realitzats per alumnes del grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili formen el cicle de cinema: En primer pla.

Un cicle que s’emmarca en el Pla Local de Tarragona Jove com a eina d’anàlisi de la realitat juvenil, que a més pretén aportar valor en l’aprenentatge i la conscienciació en temàtiques i causes claus d’afectació i  condició juvenil.

El 22 de març presentarem els 6 documentals a les 18h a l’Espai Jove Kesse.

  • Fátima: La Fátima és una jove extravertida, afectuosa, riallera, molt implicada en l’àmbit educatiu i sociocultural de la zona i primera presidenta del Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya. L’agost de 2018, la seva mare Rosario rep una trucada que canvia la seva vida per sempre.
  • Agustín: Aquest íntim documental narra la història d’Agustín, un home diagnosticat d’ELA, una de les malalties degeneratives més complexes del món. Per recomanació dels seus metges, passa la major part del temps confinat a casa seva, des d’on lluita diàriament contra la malaltia, amb l’esperit de viure al màxim cada moment.
  • GENUINES: El Ricard és jugador de la Fundació Futbol Base Reus i des de fa uns anys participa a la Lliga Genuine, una competició professional organitzada per la Federació Espanyola de Futbol. En aquest documental descobrim com el Ricard es va endinsar en aquest projecte, un futbol diferent al majoritari, i què significa per ell formar-ne part.
  • Mucha Salsa: La dansa li ha donat pràcticament tot el que té. El Diego és ballarí professional de salsa, i una persona treballadora, alegre i molt positiva, que un dia va canviar la boxa pel ball. Una història de motivació i superació professional i personal per reflexionar sobre allò que realment volem a la vida.
  • LEGAL CLOTHING, ILLEGAL PEOPLE: Top Manta suposa la consolidació d’una lluita, l’antiracisme, que ja existia però que agafa un camí creatiu. Coneixem aquesta marca de roba social i solidària de la mà de Oumy i Papaley, que ens ho expliquen tot sobre un projecte que ja ha aconseguit regularitzar la situación de 120 persones.
  • CUENTA UNA LEYENDA: És realment tan misteriosa com diuen, la Mussara? Ens trobem en un poble conegut per la seva boira i pels casos de desaparicions no resoltes. Un grup de joves investiguen sobre les llegendes i desaparicions que van ocórrer en aquesta població abandonada.

 Més informació sobre els documentals AQUÍ

Ves al contingut