Tarragona Jove

Cicle de tallers “Les associacions i l’Economia Social i Solidària”

És un cicle format per 4 tallers, i està pensat tant per fer-lo complet com per assistir a qualsevol de les sessions de manera de manera puntual. Combinaran el format online i presencial, depenent del tipus de contingut i del nivell de practicitat de la sessió. Les sessions presencials es distribuiran a diferents punts del Camp de Tarragona.

Les sessions del cicle es desenvoluparan alguns durant els mesos de maig i juny. Tindran una durada aproximada de 1h-1,5h i en acabar la part formativa es podran resoldre dubtes per part de les persones assistents.

Sessió 1. Gestió econòmica, fiscal i laboral d’associacions. A càrrec de Jordi Escoda, tècnic de CoopCamp. Sessió online el 04/05 a les 19h.

Sessió 2. Consum responsable i Economia Social i Solidària. A càrrec de Mireia Bosch, tècnica d’Opcions. Sessió presencial a l’Espai Jove Kesse (Tarragona) el 11/05 a les 19h

Sessió 3. Finançament especialitzat en subvencions. A càrrec de Tais Bastida, tècnic de CoopCamp. Sessió online el 18/05 a les 19h.

La sessió 4 es repetirà a 3 punts diferents del Camp de Tarragona: Fem-nos més visibles a les xarxes socials! A càrrec de Núria Loras, sòcia de El Far Cooperatiu. Sessions presencials:

  • Ateneu de Castellvell (Castellvell del Camp) el 25/05 a les 19h.
  • Concactiva (Montblanc) el 08/06 a les 19h.
  • Consell Comarcal del Priorat (Falset) el 15/06 a les 19h.

Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç i al correu que us enviem aquí sota. Us animem a reenviar aquest correu a totes les persones, associacions o entitats que penseu que els pot ser d’interès.

Skip to content