Tarragona Jove

Com cada divendres… Cultura Kesse, aquesta setmana amb Big Band Trio, proposta inclosa dins el Festival Dixieland

Aquesta setmana al Cultura Kesse tenim l’oportunitat de col·laborar amb el Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, un concert de Jazz que omplirà la sala d’actes del Kesse amb els sons del jazz primitiu.

Divendres 6 de maig a les 20 h
Espai Jove Kesse

Gratuït, entrada per ordre d’arribada
Concert Big Band Trio

Tres amics i companys de diferents batalles, es retroben per formar un projecte que ens durà a fer un viatge per tota la història del Jazz, des de els seus antecedents (Gospel, Blues i Ragtime), a les primeres dècades (New Orleans, Chicago, Swing…) passant pel Bebop (40’s), el Hard-Bop
(50’s), el Jazz Modal (60’s), la Fusió (70’s), fins als nostres dies.
Amb l’ajuda de pedals electrònics i diferents instruments tocats a la vegada, la banda dota de molts colors a la formació, que no sembla un trio, sinó com ells ho tracten amb humor, a una Big Band de 3 persones.

Xavi Plaza: Saxo Alt
Joan Casellas: Guitarra & pedals
Xavi de la Salud: Trompeta & Bateria

Concert programat dins el Festival Dixieland

El Festival Internacional de Dixieland va néixer el 1994 a Tarragona, una ciutat on, des de la restauració dels ajuntaments democràtics, el jazz s’havia recuperat com a gènere estable dins de les diferents programacions culturals de l’any. Des de llavors ha estat un festival abocat a la ciutadania i l’eix principal del seu programa habitualment està integrat per bandes locals, que són les que realment li donen forma i sentit. Compta amb moltes activitats de caire social i una gran participació de diferents entitats de la ciutat, que omplen els carrers, els bars i els escenaris del ritme encomanadís d’aquests gèneres musicals.

Skip to content