Tarragona Jove

Comença la Mostra de Teatre Jove 2022

Avui dimecres 4 de maig comença la Mostra de Teatre Jove que, fins al 15 de juny, ens porta al Teatre Tarragona els projectes teatrals dels diferents grups i companyies de teatre jove actius al nostre entorn. L’edició d’aquest any comptarà amb 7 grups de teatre de col·lectius joves i 4 grups provinents de centes educatius, tots provenen de Tarragona

Aquesta edició, les obres de creació pròpia són 4, escrites pel conjunt de la companyia de teatre o per algun membre del col·lectiu, i 7 obres d’escriptors teatrals com per exemple David Silva, Toni Cabé, Sergi Paez, Javier Castro, Javier Ambrosi, Salvador Espriu, Maria Roig, Raquel Rodríguez, Jordi Casanoves i Roberto Hoyo .

Les obres es representaran al Teatre Tarragona i per tercer any les representacions es podran veure en diferit a www.tarragonajove.org/mostradeteatrejove2022/

La primera funció el 4 de maig va a càrrec del grup de treball Teatre Jove de la URV que ens presenten “Patates al forn” una obra de creació pròpia.

Dimecres 4 de maig de 2022 | a les 21 h | Teatre Tarragona
Activitat gratuïta sense inscripció amb aforament limitat

Patates al forn

Espectacle basat en les improvisacions del taller d’Introducció al Teatre de l’Aula de Teatre de la URV. Collage dramàtic on un grup d’actors es mou, s’expressa i crea simbiosis prodigioses amb el desig obstinat d’afegir més llenya al foc a la incertesa de tot allò que ens envolta. 

Seguirem el dilluns 9 de maig amb el grup de Teatre del Col·legi L’Estonnac que ens presentaran l’obra Somnis de fama de David Silva.

Dilluns 9 de maig de 2022 | a les 21 h | Teatre Tarragona
Activitat gratuïta sense inscripció amb aforament limitat

Somnis de fama

Organitzar una escola de ball comporta una sèrie de problemàtiques pròpies de cadascun dels membres que en formen part. Egos i caràcters que s’han de saber treballar i formar un trencaclosques per tal que tot funcioni.

Ves al contingut