Tarragona Jove

COMENCEN LES ACTIVITATS DE TARDOR 2021

L’1 d’octubre comencen les activitats de tardor

COMENCEN LES ACTIVITATS DE TARDOR 2021

Aquesta setmana comencen per fi les activitats de la temporada de tardor!

El divendres 1 d’octubre ens estrenarem amb el Clean Up Francolí! Una activitat on et reuniràs amb un grup de gent al riu Francolí per netejar i preservar-lo de les deixalles per evitar que el degradin més, afectant fauna i flora. Viu una tarda de descoberta i neteja del parc vora el riu del Francolí.
Apunta’t AQUÍ

El dia següent, dissabte 2 d’octubre, serà el torn d’Animal Flow! En aquesta activitat es faran pràctiques de condicionament físic utilitzant el cos per recuperar la pròpia naturalesa d’aquest, bastant-se en la seqüència dels moviments dels animals… Desenvoluparàs la coordinació, augmentaràs la potència i flexibilitat, també potenciaràs el control físic i guanyaràs comunicació neuromuscular. Animal Flow es realitzarà al Parc de la Ciutat. I encara ets a temps d’apuntar-t’hi!
Apunta’t AQUÍ

Dimarts 5 d’octubre també començarà la primera setmana d’Aula de Jocs i Lleure. Cada dia hi haurà una activitat dirigida, en un espai carregat de dinàmiques creatives, ideades i compartides entre un grup de joves, que dia a dia, fan equip.
Apunta’t AQUÍ

A més, a partir de la setmana següent s’iniciaran totes les aules; fes click per apuntar-t’hi:

Skip to content