Tarragona Jove

Còmics amb Emili Samper

Emili Samper és investigador i professor a la Universitat Rovira i Virgili. Ha centrat la seva activitat investigadora en la literatura oral i popular i també en l’estudi del còmic. Ha guanyat premis de prestigi com el 29è Premi Valerí Serra i Boldú, considerat el guardó més important de cultura popular catalana, amb el treball Les rondalles de Cels Gomis: edició, catalogació i estudi.

Accedeix al club.

MARÇ:

Llibre de cavalleries de Julià Guillamon & Toni Benages i Gallard. Empúries, 2020.

El jove Tomàs Safont viatja als temps gloriosos de la Companyia Catalana d’Orient al segle XIV per complir una missió. Aquest viatge transportarà el lector en l’espai i també en el temps, des de la Costa Blava dels anys seixanta fins a la Costa Brava, i a territoris exòtics com Egipte o els deserts d’Aràbia.

Julià Guillamon (guió) i Toni Benages (dibuix) adapten la novel·la homònima de Joan Perucho (publicada el 1957) i la transformen en una autèntica superproducció cinematogràfica que compta amb el protagonisme de Sean Connery, Brigitte Bardot i Jeanne Moreau, al costat de nombrosos convidats de luxe d’àmbits diversos. El còmic s’ha publicat amb motiu de la celebració de l’Any Perucho.

Trobada virtual: dijous, 25 de març de 2021.

Font extreta: -aquí-

Ves al contingut