Tarragona Jove

Especial 8 de març Xarxa de Centres Cívics

Especial 8 de març

ACTIVITATS D’HIVERN-PRIMAVERA 2021. Especial 8 de març. Cicle d’activitats gratuïtes en línia de la xarxa de centres cívics. Inscripcions a partir del 3 de març al web centrescivics.tarragona.cat  


8M, Saber d’on venim per saber cap a on anem

Fem un recorregut per la història per veure d’on va sortir el feminisme i com ha evolucionat fins a arribar al dia d’avui. A càrrec del Punt Lila i Arc Iris de l’Ajuntament de Tarragona.

9 de març, dimarts, a les 18 h


Club de lectura #LlegimAutoresTgn

Durant tres mesos, llegirem tres novel·les escrites per tres autores d’arreu del món. El cicle proposa acostar-nos, a través de la literatura, a diverses realitats que afecten les dones en diferents contextos. A partir de la reivindicació de la veu d’aquestes autores i la seva obra, volem obrir un espai de reflexió, de trobada i, sobretot, d’amor pels llibres. A càrrec d’Avril Lombardi.

10 de març, 7 d’abril, 5 de maig i 2 de juny, dimecres, de 19 a 20.30 h


Violències masclistes: Com detectar-les i afrontar-les

Com podem detectar si estem patint violència masclista? I si l’estem exercint? Quins recursos i eines tenim a l’abast per poder combatre-la? A càrrec de l’Associació Catorze Eixos.

12 de març, divendres, a les 18 h


Els feminismes 

Per què parlem del feminisme com si només n’hi hagués un vessant? Com ha evolucionat el feminisme durant la història i amb quants tipus de feminismes convivim avui en dia? A càrrec de l’Associació Catorze Eixos.

15 de març, dilluns, a les 18 h

Font extreta: -aquí-

Skip to content