Tarragona Jove

Concurs de fotografia Coronajove

El Servei Municipal de Joventut organitza un concurs de fotografia a Instagram sobre com esteu vivint el confinament: Coronajove. Una selecció de les fotografies rebudes s’exposarà de manera física i en línia. Per participar-hi:

  1. Fes una foto d’una activitat que realitzes durant el confinament
  2. El format ha de ser horitzontal
  3. Pots utilitzar efectes i filtres
  4. Puja la foto a Instagram
  5. Fes una breu explicació i posa el nom de la foto i els hashtags #coronajove i #espaijovekesse
  6. Segueix-nos a Instagram: @tarragonajove

 

Bases del concurs

OBJECTE

La selecció fotogràfica, “Coronajove. Com vius el confinament?”, promoguda per TarragonaJove – Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, consisteix en la publicació de fotografies que donin a conèixer com vius el confinament i quines activitats realitzes a causa de les mesures adoptades per les institucions pel Coronavirus – Covid19, amb l’etiqueta #Coronajove i #EspaiJoveKesse a la xarxa social Instagram. Les fotografies hauran d’estar fetes durant el confinament i incloure un element característic de les activitats que esteu realitzant.

TERMINI

El concurs s’iniciarà a partir de les 00:00 h del dia 26 de març de 2020, moment de la publicació d’aquestes bases a la pàgina web de tarragonajove.org i finalitzarà el dia 13 d’abril a les 23:59 h. No s’admetran a concurs fotografies publicades més enllà de l’hora de finalització del concurs.

FORMA DE PARTICIPACIÓ

Podran participar en el concurs fotogràfic qualsevol persona física entre els 13 i 35 anys. Cada participant haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (instagram.com/legal/terms/).

Les persones participants hauran de:

1. Realitzar fotografies on es vegi un element característic de les activitats que estan realitzant durant aquest confinament.

2. Posar un títol a la fotografia i una breu explicació

3. Etiquetar la fotografia amb l’etiqueta o hashtag #Coronajove i #EspaiJoveKesse, sens perjudici d’altres etiquetes que l’autor de la fotografia hi vulgui incloure.

4. Fer un comentari amb una menció del compte a Instagram de @tarragonajove, així com fer-se seguidor d’aquest perfil.

5. Publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari.

Cada participant podrà pujar tantes fotografies com vulgui i no es tindrà en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

CARACTERÍSTIQUES DE LES FOTOGRAFIES

Els participants, pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que cada imatge:

1. Ha estat feta a la població de Tarragona.

2. Conté elements de les activitats realitzades en el confinament.

3. Ha estat feta per la persona participant i és una obra original seva.

4. Ha d’estar en format horitzontal i es poden aplicar filtres i efectes.

5.  Es valorarà la mirada artística de la fotografia.

TarragonaJove tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de lloc de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

PREMI

El jurat triarà les millors fotografies amb les quals es realitzarà una exposició física i en línia, on es farà difusió del nom de l’autor/a i s’obsequiarà amb un lot promocional de TarragonaJove. Es contactarà amb les persones seleccionades durant el mes de maig.

JURAT

El jurat tindrà la facultat de rebutjar i excloure del concurs les fotografies i els missatges que incompleixin els requisits i les condicions establerts en aquestes bases. El jurat estarà format per dos professionals, Jordi Abelló (artista i tècnic de Cultura) i Anna Fonoll (antropòloga i comunicòloga); dos tècnics de Joventut i un dinamitzador de Joventut. El jurat tindrà la facultat d’escollir les fotografies per realitzar l’exposició.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

El fet d’etiquetar la foto amb el hashtag #Coronajove a l’aplicació Instagram implica l’acceptació d’aquestes bases, i segons el nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) així com haver estat informat que l’Ajuntament de Tarragona tractarà i guardarà les dades aportades i autoritzar a la difusió de les fotografies presentades al concurs, i no rebre cap remuneració.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: Ajuntament de Tarragona.

Finalitat: Tramitar procediments i actuacions administratives.

Legitimació: Compliment d’una missió realitzada en interès públic o en l’exercici de poders públics atorgats a aquesta entitat.

Destinataris: Se cediran dades, si s’escau, a altres administracions públiques i als encarregats del tractament de les dades. No hi ha previsió de transferències a tercers països.

Drets: Accés, limitació, rectificació, oposició, portabilitat i supressió. Es podran exercir mitjançant sol·licitud corresponent en aquesta mateixa entitat.

Conservació: Emmagatzemem les dades durant el temps necessari per poder complir amb les obligacions legals que encomana la normativa administrativa i, sempre, complint almenys amb el temps mínim de conservació de la informació. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d’arxius i documentació.


PDF: Bases Coronajove

Ves al contingut