L’Oficina Jove del Tarragonès s’activa en línia

S’hi poden consultar serveis d’informació juvenil i assessorament en l’àmbit de la salut i el treball

L’Oficina Jove del Tarragonès ja té les seves portes obertes de manera virtual. A través de l’enllaç web e-TarragonaJove es poden fer consultes en línia als serveis de treball i referent d’ocupació juvenil; d’informació juvenil, i de salut.

Pel que fa als continguts dels serveis prestats, cal recordar que el servei de treball i la referent d’ocupació juvenil donen suport a les persones joves en la confecció del currículum o la carta de presentació, preparació de l’entrevista de feina i suport a la inscripció a ofertes de treball de la xarxa, entre d’altres. 

El servei de salut assessora les persones joves en qüestions sobre alimentació, sexualitat i afectivitat, infeccions de transmissió sexual i prevenció del consum de drogues. L’opció telefònica està activa els dies laborables de 10 a 13 h.

Finalment, al servei d’informació general la persona usuària pot demanar informació sobre formació, cultura, cooperació, lleure, participació, habitatge i qualsevol consulta que sigui d’interès per a les persones joves.

 

L’Oficina Jove és un servei impulsat des de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona.