Tarragona Jove

Els grups de teatre jove proposen #teatrefetacasa

    

 

Vuit grups de teatre jove de Tarragona, sota la iniciativa SOM TEATRE JOVE, projectaran, mitjançant els canals i xarxes socials, més de deu interpretacions teatrals realitzades per joves actors i actrius de la ciutat.

Seran breus fragments d’obres, algunes de creació pròpia, que es podran veure des d’avui i arribaran al seu punt màxim de visualització el divendres vinent, 27 de març,  Dia Mundial del Teatre. On també es realitzarà la transmissió en directe via Instagram a les 19h des del compte de @tarragonajove els següents documentals:

  1. Documental 2016 | Mostra de Teatre Jove
  2. Documental 2018 | 25 anys de la Mostra de Teatre Jove

La Faixsula, Arteliats, Nebulosa, Meraki, Tornavís, (H)istrionis, Ramé Phuart i Theatron són les companyies teatrals que, amb el suport de la Conselleria de Joventut, han animat els seus membres a seguir assajant i produint teatre des de casa. Amb això, el missatge és clar: la cultura juvenil i la creació jove no s’aturen i activen de forma persistent fórmules per continuar el seu activisme tot i l’emergència que ens manté en confinament.

Les peces són curts teatrals que els mateixos grups aniran penjant als seus canals d’Instagram i Facebook. Així mateix, la Conselleria de Joventut els anirà publicant aquí. 

Ves al contingut