Tarragona Jove

Concurs de vídeos KABUA, “Joves per canviar el món”

L’Equip KABUA, depenent del grup Educació, Famílies i Comunitat de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, promou que els joves puguin expressar les seves opinions sobre diferents temes d’actualitat utilitzant les tecnologies de la comunicació, i que alhora siguin capaços d’actuar de manera crítica. Aquest és l’objectiu amb què va néixer el “ Concurs Kabua Joves per canviar el món!”, perquè joves d’entre 12 i 18 anys facin propostes d’acció social mitjançant la realització d’un vídeo original de denúncia i sensibilització, utilitzant qualsevol dispositiu mòbil, càmera digital o tauleta tàctil.

S’ha de participar en grup, d’un mínim de 3 persones fins a tota una classe. Els grups han de comptar amb un professor/a, educador/a o persona major d’edat que actuï com a responsable del projecte.

Cal inscriure’s al concurs per participar. La inscripció és gratuïta i ha de fer-la el o la responsable del grup al web de KABUA. La data límit per enviar els vídeos és el 14 d’abril a les 00.00h. Hi haurà 10 finalistes; un primer premi de 600 €, un segon premi de 300 € i un tercer premi de 150 €!

Temàtiques de la sisena edició
Canvi climàtic
Identitat de gènere
Salut mental i joves
Refugiats

Característiques i format
El vídeo ha de ser original, ja sigui de ficció, animació o documental.
MP4 (horitzontal) d’una durada de 3-5 min.

On enviar els vídeos
S’han de pujar a YouTube en modalitat “PÚBLIC”
Posar l’enllaç del vídeo a la web KABUA dins el registre següent: https://kabua.uab.cat/6e-concurs-kabua-joves-per-canviar-el-mon/

Consulteu les bases del concurs.

Per a qualsevol dubte o aclariment adreceu-vos a l’organització del concurs: pr.kabua@uab.cat

Skip to content