Tarragona Jove

S’obre la convocatòria de persones voluntàries per La iMAGInada

A partir de dimarts 20 de juliol estan obertes les inscripcions de voluntariat de la 13a edició de La iMAGInada, que se celebrarà del 12 al 15 d’agost als jardins del Camp de Mart.


Ahir, 20 de juliol, es van obrir les inscripcions per formar part de l’equip de la tretzena edició de La iMAGInada – Espai per a la llibertat d’expressió, que se celebrarà del 12 al 15 d’agost als jardins del Camp de Mart.

La iMAGInada és un projecte autogestionat i el voluntariat és un pilar fonamental. Tant en els dies dels actes programats, com en els dies previs i posteriors són necessàries mans per fer realitat un any més aquesta iniciativa sociocultural i comunitària.

Per participar-hi només s’ha d’omplir el formulari de la web www.laimaginada.cat indicant en quines franges horàries i tasques es vol col·laborar. L’organització recollirà tota la informació i contactarà amb les persones interessades per concretar la seva participació.

La 13a edició de La iMAGInada se celebrarà mantenint els seus actes al Teatre Auditori del Camp de Mart i recuperant els espais Petita iMAGInada, Espai Tallers, l’Escenari Cabaret i l’Espai Tastets.

Quatre dies amb una trentena d’actes programats que conviden a cuidar-se, des de dins cap a enfora. En les pròximes setmanes també estaran disponibles les invitacions i inscripcions als diferents actes i tallers d’aquesta edició.

Skip to content