Tarragona Jove

Tancament dels espais joves per vacances

L’Oficina Jove del Tarragonès romandrà tancada del 7 d’agost al 7 de setembre de 2021.


L’Oficina Jove del Tarragonès és un equipament d’informació, orientació i assessorament a les persones joves en tots aquells aspectes relacionats amb la seva emancipació i transició a la vida adulta.

Després d’un any atípic ple de serveis dedicats a les persones joves, l’Oficina Jove del Tarragonès romandrà tancada del 7 d’agost al 7 de setembre. Tot i això, a partir del 30 d’agost us hi podeu posar en contacte telefònicament o a través del correu electrònic.

Abans que comencin les vacances es pot fer ús dels seus serveis: Servei d’Informació, Servei de Treball i Referent d’Ocupació Juvenil, Garantia Juvenil i Servei de Salut.

Si vols posar-te en contacte amb els tècnics i tècniques de l’Oficina Jove, pots fer-ho aquí:

Adreça:
Pl. Imperial Tarraco, 1

Correu electrònic: 
tarragones@oficinajove.cat

Telèfon:
977 251 873

Telegram:
oficinajovedeltarragones

L’espai Jove Kesse romandrà tancat del 15 d’agost al 8 de setembre de 2021.


L’Espai Jove Kesse s’adreça principalment a joves d’entre 12 i 35 anys, però les diverses activitats i iniciatives que s’hi desenvolupen estan obertes a tots els públics. 

Després d’un estiu ple d’activitats, el Kesse es pren unes setmanes de vacances, del 15 d’agost al 8 de setembre l’espai jove romandrà tancat. Ens tornem a trobar a la tardor amb les piles ben carregades i amb multitud d’activitats per a tots els gustos.

Adreça:
C/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14

Correu electrònic: 
tarragonajove@tarragona.cat

Telèfon:
977 296 251

Skip to content