Tarragona Jove

Mesures amb motiu del coronavirus als equipaments juvenils

 

15/03/2020

Ban sobre les restriccions de mobilitat per evitar la propagació del Coronavirus COVID-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 


??????? ? ??? ??????????? ?? ?????????????

Ets una entitat o persona particular i estàs organitzant alguna iniciativa solidària per aconseguir voluntariat amb motiu del coronavirus? Si us plau emplena aquest formulari:
 
 
Cal que l’Ajuntament de Tarragona aglutini aquestes iniciatives per poder donar-hi suport i oferir-les amb totes les garanties de seguretat.

13/03/2020

L’Espai Jove Kesse i l’Oficina Jove del Tarragonès romandran tancats des d’avui divendres 13 de març fins al dissabte 28 de març. Si no hi ha cap canvi, obrirem de nou el dimarts 31 de març en horari habitual. Et recomanem, veure les actualitzacions d’aquesta notícia per si hi ha qualsevol canvi de data.

  • S’han anul·lat totes les activitats organitzades per Tarragonajove, un altre departament de l’Ajuntament de Tarragona, un col·lectiu de joves o una entitat juvenil a l’Espai Jove Kesse.
  • Avisarem per correu electrònic i whatsapp a les persones usuàries que tenien reserves d’aules per informar de la situació.
  • El dia de reobertura de l’Oficina Jove del Tarragonès, el personal es posarà en contacte amb les persones que tenien hora per tal de concertar una nova cita.
  • Trucarem a les persones inscrites a les aules temàtiques, per confirmar la seva continuació a l’aula, d’aquesta manera no s’haurà de realitzar de nou l’inscripció per aquesta primavera.
  • Per qualsevol consulta o dubte, teniu a la vostra disposició el correu d’informació que continuarà operatiu durants aquests dies: tarragonajove@tarragona.cat

RECORDATORI

CESSIÓ D’ESPAIS: a partir de l’1 d’abril pots fer les prereserves d’espai per al període del 14 abril al 30 de juny d’enguany. –aquí–  Recorda, que només pots resevar 2h diàries/6h setmanals

INSCRIPCIÓ ACTIVITATS: A partir del dijous 19 de març a les 10h, s’obriran les inscripcions de les activitats d’aquesta Primavera i del Casal x Setmana Santa 2020.

–aquí–

Per a més informació sobre les mesures amb motiu del coronavirus, pots anar a la pàgina actualitzada de l’Ajuntament de Tarragona:

www.tarragona.cat/coronavirus

Si tens cap pregunta sobre les restriccions d’activitats perl Covid-19 a Catalunya, pots entrar –aquí–

 


12/03/2020

L’Ajuntament de Tarragona ha decidit implantar un conjunt d’actuacions preventives per controlar el coronavirus Covid-19 (SARS-CoV2). Aquestes mesures queden recollides en el decret 2020/3247, signat per l’alcalde amb data 11 de març, i que complementa l’acord del Govern de la Generalitat per a la contenció del coronavirus.

En aplicació del decret, s’han anul·lat totes les activitats organitzades per l’Ajuntament a l’Espai Jove Kesse, tant les formatives com les culturals, fins al pròxim 29 de març. Tampoc es durà a terme l’aula de jocs de la Primera Planta ni hi haurà cap activitat ni dinamització al pati.

Pel que fa a les cessions d’espais a joves i entitats, continuen actives però amb reduccions de l’aforament.

Skip to content