Tarragona Jove

Posposades les inscripcions de la Primavera i el Casal per Setmana Santa

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona posposa la data d’inscripcions i activitats de la campanya Primavera TarragonaJove i Casal per Setmana Santa, prevista inicialment pel dijous, dia 19 de març

Davant la necessitat d’evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i la declaració de l’Estat d’Alarma, per la qual costa queda restringida la mobilitat per la via pública, no es preveu fixar nova data per gestionar places i reserves a les activitats de primavera fins nou avís de les autoritats sanitàries.

No obstant, des dels serveis de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, es recomana a la població jove de la ciutat seguir per la web i les xarxes de TarragonaJove les activitats en programació i qualsevol comunicació que s’emeti de nou.

L’Espai Jove Kesse i l’Oficina Jove del Tarragonès estaran tancats des del divendres 13 de març fins al dissabte 28 de març (a l’espera de confirmar ampliació). Si no hi ha cap canvi, obrirem de nou el dimarts 31 de març en horari habitual.

  • S’han anul·lat totes les activitats organitzades per Tarragonajove, un altre departament de l’Ajuntament de Tarragona, un col·lectiu de joves o una entitat juvenil a l’Espai Jove Kesse.
  • Avisarem per correu electrònic i whatsapp a les persones usuàries que tenien reserves d’aules per informar de la situació.
  • El dia de reobertura de l’Oficina Jove del Tarragonès, el personal es posarà en contacte amb les persones que tenien hora per tal de concertar una nova cita.
  • Trucarem a les persones inscrites a les aules temàtiques, per confirmar la seva continuació a l’aula, d’aquesta manera no s’haurà de realitzar de nou l’inscripció per aquesta primavera.
  • Per qualsevol consulta o dubte, teniu a la vostra disposició el correu d’informació que continuarà operatiu durants aquests dies: tarragonajove@tarragona.cat

RECORDATORI

CESSIÓ D’ESPAIS: a partir de l’1 d’abril pots fer les prereserves d’espai per al període del 14 abril al 30 de juny d’enguany. –aquí– Recorda, que només pots resevar 2h diàries/6h setmanals

 

Per a més informació sobre les mesures amb motiu del coronavirus, pots anar a la pàgina actualitzada de l’Ajuntament de Tarragona:

www.tarragona.cat/coronavirus

Si tens cap pregunta sobre les restriccions d’activitats perl Covid-19 a Catalunya, pots entrar –aquí–

 

A la vegada, s’anima a seguir connectats mitjançant el web www.tarragonajove.org. L’equip de joventut informarà i atendrà telemàticament qualsevol dubte o necessitat pel correu tarragonajove@tarragona.cat o bé per xarxes socials @tarragonajove.

Ves al contingut