Tarragona Jove

Jornada sobre el Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020

L’Agència Catalana de Joventut es troba en fase d’avaluació del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020 (PNJCat 2020), ja que ara acaba la seva vigència. Per aquest motiu, vol generar espais de reflexió i deliberació al voltant de les polítiques locals de joventut desenvolupades en el marc de l’actual PNJCat. I també vol començar a fer passes sobre com ha de ser el nou Pla i fer tothom partícip de la construcció del futur PNJCat.

L’any 2020 és un any important per a totes les persones que d’alguna manera estem vinculades al món juvenil. Aquest any tenim un repte important: decidir com volem que sigui el nou Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCat).

Per això, des de la Direcció General de Joventut s’estan organitzant cinc jornades territorialment descentralitzades per avançar en la reflexió i el debat, i construir el nou Pla. Les jornades estan estructurades en dues parts, on es treballaran aspectes diferents del PNJCat.

Durant la primera part, es duran a terme uns tallers on s’analitzaran les necessitats de la gent jove del nostre territori i quines són les respostes que dona l’Administració, s’identificaran els elements de millora i es compartiran idees per formular les polítiques de joventut del futur.

En la segona part, amb música i mentre es pica alguna cosa, els càrrecs electes de Joventut, la gent jove i els i les professionals de joventut compartiran experiències, reflexionaran i debatran per construir el nou Pla.

La cita serà el dijous 2 d’abril al Casal de Joves La Palma de Reus, de 16 a 20 h.

Trobareu tota la informació actualitzada i podreu inscriure-us al web de l’Agència Catalana de Joventut.

Skip to content