Tarragona Jove

Creu Roja Joventut engega la campanya de recollida de joguines

Campanya de recollida de joguines “Els seus drets en joc”

Donada l’especial situació derivada de la COVID-19, arran de la qual la Creu Roja ha vist incrementar exponencialment el nombre de persones que han demanat ajuda, ens adrecem a les empreses i entitats del territori amb l’esperança que es vulguin sumar a la recollida de joguines i a la difusió de la campanya.  

En aquest sentit, Creu Roja Joventut ha donat inici a la campanya de recollida de joguines “Els seus drets en joc”. Aquesta té per objectiu principal que cada infant rebi una joguina educativa nova, segura, no bèl·lica i no sexista, tal com s’estableix a l’article 31 de la Convenció dels Drets dels Infants.

L’any passat es va aconseguir repartir ni més ni menys que 7 773 joguines a tota la provincia. S’espera que en aquesta edició es pugui repetir, inclús superar, aquesta xifra gràcies a la col·laboració de tots i totes.

A la província de Tarragona, Creu Roja Joventut treballa de forma directa i continuada amb més de 350 infants i joves en projectes d’Èxit escolar i Integració social de nens i nenes en situació de vulnerabilitat. L’abast de la campanya de joguines, però, s’estén també a totes les famílies que participen dels diversos programes de Creu Roja i a aquelles derivades de serveis socials.

Les donacions de joguines es poden fer als punts de recollida habilitats a diversos espais de tota la província, que es poden consultar aquí. Al mateix espai web es pot veure el calendari d’activitats de sensibilització i difusió previstes a les diferents localitats.

Des de Creu Roja es destaca que cal entregar les joguines sense embolicar i amb el seu embalatge original, per poder fer-ne la classificació i distribució de forma adequada. A més de l’entrega de joguines als punts de recollida habilitats, es pot col·laborar amb la campanya d’altres maneres, com per exemple: ajudant a difondre la iniciativa entre la població, realitzant aportacions econòmiques o cedint espais per a la recollida, entre d’altres.


Una altra fórmula de participar, en el cas de la compra online, és l’enviament directe de la joguina a una les seus de la Creu Roja que apareixen al web a l’atenció de Creu Roja Joventut. En aquest sentit, Creu Roja Joventut ha habilitat també un codi Bizum per poder facilitar les donacions. El codi és 03200.

Es pot col·lobarar també fent bizum.
Skip to content