Tarragona Jove

Teatre jove a la Sala Trono

La Sala Trono

Aquest desembre, la Sala Trono ha preparat dos espectacles de dues companyies nacionals. Els primers dos caps de setmana, Tarragona podrà gaudir del grup NEMIN, provinent de Caldes de Malavella, i de la companyia madrilenya Tarambana Espectáculos.

A més, la gent jove podrà gaudir de descomptes addicionals:

  • Anticipada: CARNET JOVE: si tens el Carnet Jove, podràs gaudir d’un 25% de descompte en la teva entrada anticipada amb el codi de descompte d’aquesta temporada 2021/22. Només cal que escullis l’opció “Carnet Jove” del desplegable de descomptes i t’identifiquis.
  • Descomptes exclusius a taquilla: menors de 30. El públic menor de trenta anys podrà adquirir les seves entrades per només 7 € a la taquilla de la sala hores abans de la funció.
Miss Cosas y yo

El 3, 4 a les 20 h i el 5 de desembre a les 18:30 h, NEMIN realitzarà l’obra “Miss cosas i yo”, que versarà sobre un viatge als desitjos, les pors i els entrebancs que viu una artista durant un procés de creació. És un treball brutal d’honestedat, on l’actriu fa de les seves ferides d’infància, la millor plataforma on totes ens sentim convidades a acompanyar-la, revisitant al mateix temps, les nostres pròpies ferides. Diana Pla és aquesta actriu creadora que el públic acompanyarà a través de gèneres com stand up comedy, el clown clàssic i la dansa contemporània. Un espectacle ple d’humor que ens parla d’assumir amb amor els nostres fracassos.

“Miss cosas y yo: una peça senzilla i divertidíssima on l’artista se sincera i ens ensenya (quasi) tot allò que sap fer. Dansa, teatre físic i clown poblen un espectacle on, sobretot, la Pla Solina es posa el públic a la butxaca des del primer moment. I com ens entabana, la tia! Hi ha intèrprets que tenen àngel i ella pertany a aquesta categoria.”

Oriol Puig Taulé, Revista El núvol. Setembre, 2021 FITT

Les entrades es poden adquirir aquí.

Here comes your man

La següent setmana, el 10, 11 a les 20 h i el 12 de desembre a les 18:30 h, Tarambana Espectáculos presentarà “Here comes your man”, una obra on els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor. Les obres a l’edifici han fet que Morales i Torres els toqui compartir habitació. No van ser massa amics a classe i ara sembla que tampoc tinguin gaire en comú. Mentre es preparen per a la festa faran memòria del passat, de com Torres treia bones notes i somiava en ser un gran futbolista i de com Morales, víctima de les burles pel fet de ser sensible i femení, tenia com a únic objectiu sobreviure. En les converses apareix un altre company de classe: en González, que va ser i continua sent el millor amic de Torres i l’inductor de l’assetjament escolar que va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre.

“Unes interpretacions absolutament magnífiques. Un text carregat de sinceritat i una direcció esplèndida.”

 VOLTAR I VOLTAR

L’obra “Here comes your man” ha rebut el Premi Talent Cambra 2020 en arts escèniques, instituïts per la Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les entrades es poden adquirir aquí.

Skip to content