Tarragona Jove

Descobreix el teu interior #MINDMYMIND

Dissabte 17 d’abril és el dia europeu de la informació juvenil. Enguany, #EYID2021 recull testimonis en temps de pandèmia i posa en valor la salut mental i benestar emocional de les persones joves.


QUÈ ÉS EL DIA EUROPEU DE LA INFORMACIÓ JUVENIL?

El 17 d’abril, ERYICA celebra el Dia Europeu d’Informació Juvenil i l’aniversari d’ERYICA a tot Europa.

El Dia Europeu d’Informació Juvenil és una ocasió especial per conscienciar sobre el dret de les persones joves a accedir a informació completa i fiable, i a reconèixer la tasca dels treballadors de la informació juvenil.

EYID 2021

El 2020 va ser un any ple de reptes. El món sencer es va veure obligat a adaptar-se a una nova realitat en què les reunions en línia, les màscaretes i el distanciament social es van convertir en la nova normalitat. Les empreses van passar de la presencialitat al teletreball, les escoles van iniciar una transformació digital i els viatges semblaven ser l’última prioritat de la nostra llista. Es van produir canvis significatius a un ritme frenètic. Canvis que van conduir a un clima de por i incertesa.
A causa de la situació, la salut mental va esdevenir menys un tabú i més un tema recurrent de converses en l’àmbit professional i privat. Tot i això, encara queda molt per fer!

Per això, la campanya EYID 2021 té com a objectiu:

  • Iniciar un debat sobre problemes de salut mental
  • Ser un orador per trencar amb l’estigma de salut mental entre les persones joves
  • Normalitzar la necessitat de demanar suport al benestar emocional
  • Donar veu als i les joves perquè s’expressin lliurement
  • Mostrar la professionalitat, la proximitat i l’experiència dels treballadors d’informació juvenil pel que fa al suport a la salut mental i al benestar i en proporcionar eines i recursos per afrontar qualsevol preocupació

Si vols saber més sobre aquest projecte, tens més informació: -aquí-

Skip to content