Tarragona Jove

El Festival Sota La Palmera promou la visualització de les dones creadores

–Programació aquí–


El Festival Sota la Palmera posa l’accent en aquesta nova edició en la projecció i visualització de dones creadores. L’Espai Jove la Palmera acollirà aquest estiu, del 10 de juliol al 3 d’agost, una quarantena d’activitats, amb la música, cinema i contes com a plats principals. Entre els noms propis destaquen el de Marinah, exvocalista d’Ojos de Brujo; el folk-indie de Pavvla; l’arrel de la Balkan Paradise Orquestra, o el flamenc de María José Llergo. La programació s’ha presentat aquest dimecres en roda de premsa a l’Espai Jove la Palmera.

Així, l’Espai Jove La Palmera tornarà a oferir una programació cultural de referència estival a la ciutat amb una proposta de 40 actes o espectacles, tots amb entrada gratuïta.

El festival s’estructura a partir de tres nits temàtiques: els dimecres, amb cinema i contes; els dijous amb nits temàtiques (clown, il·lustració, dansa i soul) i els divendres i dissabte amb diverses propostes musicals.

En l’apartat musical, sobresurten els noms de Marinah, qui va ser cantant i compositora d’Ojos de Brujo, que oferirà un concert el divendres 2 d’agost. El soul de la formació barcelonina The Sey Sisters, el rap de Fetitxe13, el rap electrònic de Pupil·les o són altres de les propostes destacades.

El Festival Sota la Palmera està organitzat per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, amb el suport i l’assessorament de les entitats següents: Vòrtex, Nunny G, La Im.perfecta Dansa, Bravecoast, Grups de Teatre Jove  i Tarracosurfers. La Conselleria de Cooperació participa en la programació de les sessions de contacontes i cinema a la fresca.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha remarcat el destacat accent femení en la programació: “Més de 70 dones pujaran aquest estiu a l’escenari o s’han implicat en la coprogramació del festival. Des de la Conselleria de Joventut dediquem esforços a detectar i posar en valor les produccions culturals de dones creadores per reforçar la seva emprenedoria i empoderament com a part important en el desenvolupament cultural i comunitari”.

“Amb la col·laboració de Cinenómada- Festival de Cine Africano” https://www.fcat.es/cine-nomada/ 

 

Ves al contingut