Tarragona Jove

EL KESSE OBRE EL MICRÒFON ALS JOVES AMB LA PRIMERA EDICIÓ DE KOL·LAB

 El Kol·lab convertirà l’Espai Jove Kesse per un dia en l’escenari per a diferents joves artistes que utilitzen la música urbana com eina de creació

L’Espai Jove Kesse acull aquest divendres 1 de desembre la primera edició de Kol·lab, un punt de trobada per als joves creadors de l’escena musical urbana de la ciutat de Tarragona. Kol·lab vol ser un marc de treball i exhibició basat en la col·laboració i la creació participativa; en definitiva, un micròfon obert per als joves creadors de l’escena musical urbana.

Alguns dels estils que s’hi trobaran son el hip-hop, trap, afrobeat, drill i r’n’b. En aquesta primera edició, l’activitat comptarà amb la participació de Labi, Guada, Treb, Jonte…, i les col·laboracions de Lawells, Aur, Mike Millan i Ximenis. 

La cita serà a les 20 h i l’entrada és lliure amb aforament limitat a l’espai de la sala.

A més, demà dimecres 29 de novembre al Centre Cultural Antic Ajuntament, l’Agus Farré i la Mònica Torra oferiran als assistents un veritable combat de Monstres a través de narrativa i contes a cau d’orella per conèixer de primera mà els éssers fantàstics de la mitologia dels Països Catalans. La cita serà a les 19 h i l’accés és lliure amb aforament limitat.

Més informació a https://tarragonajove.org/

Skip to content