Tarragona Jove

Europa escolta la veu dels joves, la teva veu

L’Agència europea d’informació i assessorament juvenil (Eryica) impulsa la ‘YouthInfoQuest’, que busca conèixer les tendències i comportaments informatius de les persones joves

Aquest qüestionari és per a TU, si tens menys de 30 anys i vius en un país europeu. Ajudeu-nos a millorar els serveis d’informació juvenil a tot Europa explicant-nos més coses de les vostres necessitats, hàbits i expectatives d’informació. Tenim moltes ganes d’aprendre com i on busqueu informació, si mai us heu adreçat als serveis d’informació juvenil (Punts i Oficines Joves a Catalunya) i quina és la vostra opinió sobre el suport rebut.

Keep calm! Les teves respostes seran anònimes, aquesta ‘YouthInfoQuest’  no recull cap dada personal. Respondre l’enquesta t’hauria de portar un màxim de 10 minuts. Els resultats serviran per fer millors els serveis d’informació per a joves a Europa.

Aquesta enquesta la realitza l’Agència europea d’informació i assessorament juvenil (ERYICA) en cooperació amb la Universitat Abo Akademi (Finlàndia). L’estudi és finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb xnej.joventut@gencat.cat o escriviu a l’equip d’enquesta: Maedeh.ghorbanianzolbin@abo.fi i secretariat@eryica.org

Skip to content